Welke zijn de maximale afmetingen van terras knikarmschermen?

awning

Onze terras zonweringen hebben heel verschillende afmetingen. Men moet zich echter bewust zijn van bepaalde beperkingen. Welke zijn de maximale afmetingen van de terras zonweringen in ons aanbod?

Maximale afmetingen van terras zonweringen

Deze zijn gelijk voor zowel De Caladino terras zonweringen met cassette als de Pianacci en Falciano terras zonweringen met cassette; de maximale materiaalafmetingen hebben een breedte van 6 meter en een overstek van 3,5 meter. De producten zijn verkrijgbaar in afmetingen per 50 cm vanaf 200 cm breedte en 150 overstek.

Lees meer: Hoe zonweringen op te meten? Waarop moet u letten?

De breedte van terras zonweringen is afhankelijk van de overstek

Er is één voorwaarde die alle terras zonweringen moeten vervullen, ook de onze. De regel is dat de overstek minimaal 50 cm kleiner moet zijn dan de breedte. Dit betekent dat als u kiest voor een cassette van 200 cm, de maximale overstek 150 cm mag zijn. Gelijkaardig: voor zonweringen met een breedte van 250 cm stellen we een overstek voor met een lengte van 150 cm of 200 cm. De grootste terras zonwering die verkrijgbaar is bij ons is 600 cm bij 350 cm.

meetlint

We zijn van mening dat de maximale afmetingen van onze terras zonweringen volstaan om zelfs zeer grote terrassen en tuinen te beschaduwen. We hebben het over oppervlakken van 21 m2 zonwering doek dat zelfs bij hittedagen een aangename koelte en schaduw garandeert. Dat is zoveel als een grote kamer.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !