Solar buiten rolgordijn – de kenmerken van ons product

zip premium solar 125

Onze buiten rolgordijnen zijn een oplossing die niet alleen een uitstekende bescherming bieden tegen overmatige zonnestraling, maar ook een akoestische en thermische blokkade vormen. Ze zijn ook verkrijgbaar met een motor aangedreven door een fotovoltaïsch paneel. We stellen u een van onze meest innovatieve oplossingen voor – het Solar buiten rolgordijn

Solar screens – hoe werkt het?

We onderscheiden twee soorten besturingssystemen voor screens: handmatig en elektrisch. De twee soort is veel comfortabeler en gebruiksvriendelijker. Het vereist geen kracht; het verkort ook de totale tijd voor het optillen en neerlaten van het zonnescherm. Het vaakst wordt een elektrische motor toegepast die wordt verbonden met de elektrische installatie van het gebouw. Het vereist het boren van gaten in de binnenmuren van de flat, het is duurzaam en invasief. Wij daarentegen stellen een oplossing voor die gemakkelijker, schoner en ecologischer is. De Solar buiten rolgordijnen maken gebruik van een fotovoltaïsch paneel dat energie opneemt van de zon waartegen het beschermt. Deze wordt opgeslagen in een speciale Ni-MH batterij die in de cassette zit en die het besturingsmechanisme maar ook het radiocommunicatiesysteem van de controller met zender voedt: met behulp van een smartphone of afstandsbediening.

Lees meer: Zonneschermen: hoe het boren in muren na renovatie vermijden?

Voordelen van Solar buiten rolgordijnen

Het voornaamste voordeel van Solar buiten rolgordijnen is de onafhankelijkheid van de elektrische thuisinstallatie. Hierdoor is het niet enkel onnodig om gaten te boren in de muren, maar ook tijdelijke stroomstoringen die vaak voorkomen in de stad of op het platteland zijn niet eng. Vervolgens kan worden vermeld:

  • reële besparing op elektriciteitskosten,
  • ecologische oplossing,
  • interessant uiterlijk van het buiten rolgordijn,
  • snelheid van montage.

De fotovoltaïsche cellen worden individueel geselecteerd voor een bepaald buiten rolgordijn en de eisen van de gebruiker. De batterijcapaciteit maakt het uitvoeren van 15 werkcycli mogelijk, waardoor het mechanisme zelfs op bewolkte dagen perfect werkt.

Solar buiten rolgordijnen maken gebruik van de innovativiteit en geavanceerde technologie om gemak en comfort te bieden aan alle bewoners. Het is een moderne oplossing, volledig onafhankelijk van de bestaande infrastructuur. Hierdoor is het duurzaam en zal het beslist gedurende vele jaren beschermen tegen de zon.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !