Smart Home : welke zonnescherm systemen zijn er?

somfy tahoma switch

Smart Home is een reeks oplossingen die het huis tot een moderne en aangename plek voor de bewoners maken. De lijst met dagelijkse taken is aanzienlijk korter, waardoor u meer tijd voor uzelf en uw familie heeft. Onze zonneschermen ondersteunen de Smart Home benadering ook. We stellen onze oplossingen voor die speciaal voor u zijn opgesteld.

Smart Home zonneschermen.

In ons aanbod vindt u een aantal verschillende zonneschermen die echt slim zijn! Deze omvatten onder meer:

De modellen uitgerust met een elektrische motor maken een bijna volledig onderhoudsvrije werking van de zonneschermen mogelijk. Ze maken voor de communicatie met de bewoners gebruik van radiotechnologie, en de eventuele besturing geschiedt met behulp van een smartphone.

Lees meer: Zonneschermen – moderne oplossingen

Smart Home sensoren in zonneschermen

Het mechanisme kan ook meerdere sensoren gebruiken. De meest populaire sensoren zijn wind- en schoksensoren, temperatuursensoren en zonlichtsensoren. Wanneer de controller de grenswaarden van bepaalde parameters detecteert, beslist deze om de rolgordijnen op te tillen of neer te laten. ‘s Avonds kunnen de rolgordijnen automatisch worden neergelaten om ‘s morgens weer te worden opgetild. Daardoor garanderen ze een gezonde en onverstoorde slaap. Heeft u andere Smart Home oplossingen, zoals bijvoorbeeld elektronische sloten in de deuren? Onze schermen kunnen automatisch worden neergelaten bij afwezigheid van de bewoners. Afhankelijk van het gekozen model, kunt u de controller onafhankelijk programmeren met behulp van de smartphone of ons uw wensen doorgeven. We bereiden alles voor en u ontvangt een kant-en-klare oplossing van ons.

Rolgordijnen met fotovoltaïsch paneel

Smart Home is niet alleen automatisering en intelligente oplossingen. Het is ook energiebesparing, ecologie en onafhankelijkheid. Dat zijn exact onze zonneschermen met ingebouwd fotovoltaïsch paneel. Hierdoor is het stuurmechanisme van het rolgordijn of de zonwering volledig onafhankelijk van de huiselijke elektrische installatie. Een vermogen van 40 Wp en een batterijcapaciteit van 60.000 mAh garanderen een ononderbroken werking en 15 arbeidscycli per dag. Een dergelijke oplossing heeft ook een ander voordeel: er moeten geen gaten worden geboord om de betreffende elektrische kabel te vinden. De montage neemt slechts een paar uur in beslag – zonder boren in het pleisterwerk, zonder vuil en stof. Wanneer u bijvoorbeeld een Screen Optimum 95 scherm, is dit op de dag van montage klaar voor gebruik.

solar screen aanbieding
solar screen aanbieding

Onze zonneschermen zijn echt slim! Ze bieden niet enkel een automatische en intelligente oplossing, maar ondersteunen ook de bescherming van het milieu en halen hun energie uit de zon waartegen ze beschermen. Onze rolgordijnen en zonweringen zijn absoluut onvervangbaar in elk intelligent huis.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !