Over ons

ZIP Premium 95

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment aan producten die dienen als zonwering  –  screens, rolluiken, markiezen, pergola’s, etc. We willen dat de tijd die u doorbrengt in het appartement, de tuin, het terras of het balkon zo aangenaam mogelijk is en dat u kunt ontspannen.

Een breed scala aan producten

In ons aanbod vindt u screens, knikarmschermen , rolluiken en pergola’s.

Screens worden aan de buitenzijde gemonteerd en gebruikt om het raam te bedekken. Het bekledingselement is een speciale weefsel. Meer informatie over de screens vind je hier.

ZIP Optimum 95

Voor het afdekken van het terras of balkon kunnen knikarmschermen gebruikt worden. Het is een soort uitschuifbaar dak dat een doek gebruikt om het terrasoppervlak af te schermen van de zon.

Caladino Knikarmscherm 2

Een andere manier om het terras aftedekken is een pergola. Het is een duurzame constructie gemonteerd op vier poten en voorzien van een dak van lamellen. Op zonnige dagen kunnen de lamellen geopend worden om het licht op het terras te laten vallen en op regenachtige dagen zorgen de lamellen voor een waterdicht oppervlak. Natuurlijk kunt u de hoek van de lamellen regelen, waardoor u de mate van blootstelling aan de zon op het terras kunt veranderen.

Pergola Solar

Rolluiken zijn een traditionele oplossing om het raam van buitenaf te bedekken. Ze verschillen van de screens doordat het afdekelement een aluminium pantser is.

rolluiken

Configureer wat je nodig hebt

Om optimaal te kunnen genieten van de producten die wij aanbieden, moeten ze precies aan uw verwachtingen voldoen. Daarom kan elk van de hierboven beschreven producten vrij worden geconfigureerd door bijvoorbeeld te selecteren:

-Exacte afmetingen

-Kleur van de profielen

-Kleur van het weefsel

-Type aandrijving en besturing

-Ander

Producten van topkwaliteit

De producten die wij aanbieden zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om u maximale tevredenheid te bieden. De constructie-elementen zijn gemaakt van zeer duurzame en lichte aluminium profielen.

Weefsels die gebruikt worden in screens en knikarmschermen zijn speciaal bedoeld voor buitengebruik en zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat het hoogste vakmanschap gecombineerd met het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zich zal vertalen in een zeer hoge duurzaamheid van uw (zonwering), waardoor u jarenlang kunt genieten van een aangename schaduw.

Levering en montage

Wij verkopen de goederen tegen concurrerende prijzen als producten voor zelfmontage. Elk product is zo ontworpen om de montage zoveel mogelijk te vergemakkelijken. Wij bieden u toegang tot de informatie over hoe u de producten kunt installeren – instructies, diagrammen, enz. Voor degene die zich nog onzeker voelen over de montage, bieden wij een montageservice aan.

We moedigen u aan om bestellingen te plaatsen – we zijn ervan overtuigd dat de producten die wij aanbieden u jarenlang plezier zullen doen. En als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op via chat of e-mail.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !