Montage

De screens, knikarmschermen en rolluiken die wij aanbieden zijn zo ontworpen en gemaakt dat u ze zelf kunt monteren. Uiteraard voorzien wij u van een uitgebreide montagehandleiding (en eventueel een montagevideo). Mocht u echter geen tijd hebben, dan bieden wij u ook een montageservice aan. In dit geval komt de door ons aangewezen monteur op de afgesproken datum naar u toe en installeert de eerder bestelde producten.

Door te besluiten een montageservice in te schakelen, bespaart u tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken over het installeren van een screen of een knikarmscherm. De montageservice is een extra betaalde service en kan bijvoorbeeld worden geselecteerd bij het plaatsen van een bestelling (bijvoorbeeld bij het configureren van een product). Houd er rekening mee dat dit een aparte service is, waarvan de datum onafhankelijk is van de verkoopdatum van het screen of knikarmscherm.

Kosten

De montagekosten variëren. Zo is de basisprijs voor schermmontage 180 euro en voor knikarmschermen 250 euro. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren:

– de verdieping waarop de screen / knikarmscherm is geïnstalleerd

– afmetingen

– het aantal gemonteerde stuks (hoe meer, hoe lager de montageprijs voor 1 stuk)

Wij maken graag een offerte voor de montageservice voor u op – neem contact met ons op.

Doorlooptijd

De duur van de montageservice is afhankelijk van veel factoren – de regio, het aantal andere montages, enz.

Tijdens het seizoen kan de montagetijd oplopen tot 10 weken. De exacte montagedatum wordt altijd individueel met u afgesproken.

Als u een montageservice wilt bestellen of een gedetailleerde aanbieding wilt weten, neem dan contact met ons op – wij maken een individuele aanbieding voor u.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !