Levering van screens, knikarmschermen en overige zonwering

In onze winkel bieden wij een breed scala aan producten die dienst doen als parasols – screens, rolgordijnen, markiezen, pergola’s, enz. Elk van deze artikelen wordt precies op uw bestelling gemaakt volgens de gegevens uit de configurator.

zonwerin-market_vans levering

Wij leveren veilig en op tijd

Wij leveren de meeste producten (screens, knikarmschermen, pergolas) die wij aanbieden rechtstreeks op het door u opgegeven adres. In andere gevallen maken wij gebruik van de diensten van gerenommeerde koeriersbedrijven. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de goederen veilig en op tijd bij u aankomen.

Producten van topkwaliteit

De producten die wij aanbieden zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om u maximale tevredenheid te bieden. De uitvoeringstermijn van de bestelling mag echter niet langer zijn dan 4-5 weken. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de voortgang van het contract

Eenvoudig te monteren

Wij verkopen de goederen die wij aanbieden tegen concurrerende prijzen als producten voor zelfmontage. Elk van de producten is ontworpen om de montage zoveel mogelijk te vergemakkelijken. Wij bieden u toegang tot informatie over hoe te installeren – instructies, diagrammen, enz.

We moedigen u aan om bestellingen te plaatsen – we zijn ervan overtuigd dat de producten die wij aanbieden u jarenlang plezier zullen doen.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !