category image

Screens buiten elektrisch

Configurator: Screens buiten elektrisch

width arrow

Min. 1000mm, Max. 4500mm

x icon
height arrow

Min. 1000mm, Max. 4500mm

warning

Belangrijk- lees door voor het bestellen van een screen!
Hoe de screen opmeten?
Weet u niet wat u moet kiezen en heeft u hulp nodig? Mail, bel of gebruik de chat. Onze team staat voor u klaar.

category image

Knikarmschermen

Zonnescherm schoonmaken

icon hint Zonnescherm schoonmaken

Na verloop van tijd ontkom je er niet aan: je zonnescherm schoonmaken. Afhankelijk van waar het zonnescherm hangt, kan er groene aanslag ontstaan of hardnekkige vuil achterblijven. Oppervlakkige vlekken zul je er met water en een zachte borstel af kunnen poetsen, maar voor moeilijke vlekken is er meer dan dat nodig. Bij het zonnescherm reinigen

category image

Rolluiken

Soorten rolluiken

icon hint Soorten rolluiken

Er zijn meerdere soorten rolluiken te koop. Het belangrijkste verschil zit hem in de bediening. Voor een rolluik kun je kiezen uit handmatige bediening of automatisch. Naast de bediening zijn er nog een aantal relevante verschillen te noemen. Ook daarover lees je in dit artikel. Wat is het beste rolluik? Wat het beste type rolluik

category image

Screens

Welke kleur rolluiken: De perfecte tint voor uw woning

icon hint Welke kleur rolluiken: De perfecte tint voor uw woning

De juiste rolgordijnkleur verandert je huis. In Nederland is een ruime keuze aan jaloezieën, maar de keuze kan uitdagend zijn.

Screens buiten elektrisch

screens zonwering elektrisch, elektrische bediening

Brengt u graag tijd buiten door, maar hebt u een hekel aan insecten en hitte? Dan is een elektrisch screen de perfecte oplossing voor uw woning. Een elektrisch zonnescherm maakt uw huis aantrekkelijker, terwijl het ook praktische functies heeft. Behalve een meerwaarde voor uw huis, helpt een elektrisch zonnescherm u koel te blijven tijdens de hete zomermaanden en ongewenste insecten uit uw woning te houden.

Een elektrische screen heeft vele voordelen die het een intelligente investering voor uw woning maken. Met zoveel verschillende modellen op de markt kan kiezen overweldigend zijn. Hier volgen enkele nuttige tips om de beste keuze voor u en uw woning te maken.

Wat zijn elektrische zonwering screens?

Elektrische screens, of zonweringsscherm, is een type intrekbaar zonnescherm dat ideaal is voor buitenramen. Elektrische zonneschermen helpen de temperatuur in uw huis koel te houden en de energiekosten te verlagen. Zonneschermen laten natuurlijk licht in uw huis binnen zonder te veel warmte binnen te laten. Luifels zijn verkrijgbaar in een hele reeks stijlen, stoffen en kleuren.

Elektrische screens zijn ideaal voor gebruik tijdens de warme en vochtige zomermaanden, maar kunnen ook in de winter nuttig zijn. Ook zijn ze bijzonder doeltreffend om schadelijke uv-straling van de zon tegen te houden tijdens de warme maanden. Ook kunt u de energiekosten van uw woning of bedrijfspand drastisch verminderen door te kiezen voor de juiste screens elektrisch op de juiste plaats.

Ze voorkomen namelijk dat er te veel warmte uw huis binnenkomt in de zomer, die voornamelijk belangrijk is bij bedrijfspanden voorzien van klimaatregeling. Bovendien kunnen de screens buiten elektrisch gesloten worden in de winter om voor extra isolatie te zorgen door de warmte binnen te houden.

ZIP Premium screen

Hoe werkt een elektrische screen met afstandsbediening?

Elektrische screens hebben een oprolbaar koord waarmee u de mate van zonlicht kunt regelen die u in uw woning wenst. De bekleding van het zonnescherm is gemaakt van stof dat het licht verstrooit om te voorkomen dat het uw woning binnendringt en de ruimte opwarmt. Wanneer u het zonnescherm wilt sluiten, trekt u gewoon aan het koord. Bij het kiezen van een elektrisch zonnescherm hebt u drie hoofdopties: met koord, zonder koord en met afstandsbediening.

  • Screens elektrisch met snoer heeft een snoer waaraan u handmatig moet trekken om de zonwering te openen en te sluiten.
  • Snoerloze screens elektrisch gebruikt een afstandsbediening om de zonwering te openen en te sluiten.
  • Een op afstand bediende elektrische screens gebruikt een afstandsbediening om de zonwering te openen en te sluiten.

zonnewering

Welke type elektrisch screen kies ik voor mij woning?

Er zijn vele soorten elektrische screen op de markt, waaronder rolgordijnen, vouwgordijnen, Venetiaanse jaloezieën en paneelgordijnen.

Afhankelijk van de grootte van uw ramen kunt u kiezen uit een hele reeks stijlen die er mooi uitzien zonder afbreuk te doen aan het totaalbeeld van uw huis.

  • Rolgordijnen zijn ideaal voor grotere ramen, maar niet ideaal voor kleinere ramen.
  • Vouwgordijnen zijn ideaal voor kleinere ramen, omdat ze volledig uitgetrokken kunnen worden.
  • Jaloezieën zijn ideaal voor grotere ramen, met meerdere panelen die onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden.
  • Paneeljaloezieën zijn een modernere optie, die in heel wat verschillende omgevingen gebruikt kan worden.

Screens elektrisch voor buiten kopen?
We zijn u graag van dienst!


Gebruik nooit een hogedrukreiniger of wasmachine! Dit zal het zonweringdoek van uw knikarm zonnescherm beschadigen!


Disclaimer: onze zonwerende doeken zijn kwalitatief hoogstaande stoffen met diverse speciale coatings. Als u besluit het doek zelf te reinigen en er gaat iets mis, dan zijn wij niet aansprakelijk voor schade aan uw doek/zonweringdoek. De volgende richtlijnen zijn bedoeld om u te helpen mocht u besluiten om uw zonweringdoek zelf te reinigen. Het is aan te raden om eerst een heel klein stukje van uw doek te reinigen. Wanneer uw luifeldoek echter sterk vervuilt is, kunnen wij het doek in uw systeem probleemloos vervangen.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !