category image

Knikarmschermen

Configurator: Knikarmschermen

width arrow

Min. 2000mm, Max. 6000mm

x icon
height arrow

Min. 1500mm, Max. 3500mm

warning

Belangrijk- lees door voor het bestellen van een knikarmscherm!
Hoe de zonwering opmeten?
Weet u niet wat u moet kiezen en heeft u hulp nodig? Mail, bel of gebruik de chat. Onze team staat voor u klaar.

category image

Knikarmschermen

Buiten zonwering – soorten en functionaliteiten

icon hint Buiten zonwering – soorten en functionaliteiten

Overmatige zonnestraling die in het interieur valt, verblindt niet alleen, maar verhoogt ook de heersende temperatuur. De oplossing is om buiten zonwering te monteren die het verblijfscomfort in een bepaalde ruimte verhogen. We stellen u de modernste oplossingen voor. Hier zijn de buiten zonwering, hun soorten en functionaliteiten. Buiten zonwering – soorten buiten zonwering worden

category image

Accessoires

Smart Home : welke zonnescherm systemen zijn er?

icon hint Smart Home : welke zonnescherm systemen zijn er?

Smart Home is een reeks oplossingen die het huis tot een moderne en aangename plek voor de bewoners maken. De lijst met dagelijkse taken is aanzienlijk korter, waardoor u meer tijd voor uzelf en uw familie heeft. Onze zonneschermen ondersteunen de Smart Home benadering ook. We stellen onze oplossingen voor die speciaal voor u zijn

category image

Knikarmschermen

De types besturingen voor terras knikarmschermen: met behulp van een motor of handmatig

icon hint De types besturingen voor terras knikarmschermen: met behulp van een motor of handmatig

Er zijn twee types besturingen voor het oprollen en afrollen van terras zonweringen. De eerste gebruikt de eigen spierkracht. De tweede betreft een ingebouwde elektrische motor die de beweging van de armen voor zijn rekening neemt. Het type besturing van de terras zonwering: wat is het beste – met behulp van een motor of handmatig?

category image

Knikarmschermen

Buiten terras oplossingen – korte beschrijving

icon hint Buiten terras oplossingen – korte beschrijving

Een verblijf in de eigen tuin moet een plezier zijn. Daarvoor is het de moeite waarde om bepaalde oplossingen toe te passen die de overmatige zonnestraling vermindert en voor een aangename halfschaduw zorgen in de zomer. We bevelen buiten terras zonneschermen aan voor bewoners van ééngezinswoningen en eigenaren van percelen en tuinen. Welke keuze bieden

Vragen en antwoorden

icon hint Het vaakst gelezen

Terras zonweringen zijn een perfecte aanvulling op het terras of balkon. Ze bieden schaduw en voorkomen oververhitting van de ruimte. Stelt u zich eens voor hoe aangenaam het is om te ontspannen op een zonnige namiddag op het eigen terras. Zicht op de tuin, genietend van een zonnige dag, een glas met een verkoelend drankje in uw hand, en een zonwering boven uw hoofd die schaduw biedt. Is dat geen prachtige visie?

Zonweringen van topkwaliteit

De door ons aangeboden zonweringen moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom kozen we ervoor om alleen zonweringen met volle cassette in ons aanbod te introduceren. Hierdoor is het weefsel na oprollen volledig beschermd tegen externe omgevingsfactoren. Dit vertaalt zich in de levensduur van het weefsel en tegelijkertijd de zonwering.

De structurele elementen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze duurzaam zijn.

Hier moet worden opgemerkt dat de weefsels zelf ook aan strenge kwaliteitscriteria voldoen. De vuilbestendige weefsels zijn bestemd voor gebruik buitenshuis. Ze worden gekenmerkt door een hoge bestendigheid tegen weersomstandigheden.

De kwaliteit van onze zonweringen blijkt uit het feit dat ze tot de 2e of 3e (hoogste) windbestendigheidsklasse behoren (de bestendigheid is afhankelijk van de maat van de zonwering).

Esthetiek van de zonweringen

In de regel moeten we kiezen tussen esthetiek, duurzaamheid of kwaliteit. Echter niet in dit geval – hier is geen compromis nodig. Onze zonweringen zijn niet alleen duurzaam, maar ook zeer esthetisch. Ten eerste kunnen we kiezen uit een breed scala aan beschikbare weefsels, waardoor we gemakkelijk een weefsel vinden dat past bij de gebouwgevel. Ten tweede kunnen we de structurele elementen verven in een kleur naar keuze uit het RAL-palet, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast.

Tenslotte zit een opgerolde zonwering verborgen in een esthetische cassette, waardoor het ‘uitzicht’ van het gebouw niet wordt verstoord.

Elektrische motor of handmatige bediening?

Bij de door ons aangeboden zonweringen kunt u kiezen tussen handmatige bediening of een elektrische motor. De eerste oplossing is goedkoper (en ecologischer), en het is niet nodig de muur weg te kappen om stroom te voorzien. Aan de andere kant hebben we een gamma elektrische motoren. Ze vereenvoudigen zeker de bediening van de zonwering, en ze laten ook toe dat sensoren, bijv. voor wind of zon, kunnen worden gemonteerd. Dankzij dergelijke sensoren moet u niet onthouden dat u de zonwering handmatig moet oprollen als er een storm aankomt.

Accessoires voor zonweringen

U kunt de zonweringen uit ons aanbod uitrusten met een aantal accessoires. We vermeldden reeds motoren en sensoren. Daarnaast kunt u bijv. het type bediening (afstandsbediening, ‘kabel’ schakelaar) of smart home accessoires kiezen.

Het aanbod aan zonweringen

Ons aanbod bestaat uit drie modellen: Silvi, Panarea en Besano. Technisch gezien zijn deze zonweringen hetzelfde, het enige verschil is de cassette, en meer bepaald de vorm ervan. De traditionele Panarea heeft een afgeronde vorm, de Silvi heeft iets meer hoekige vormen en de nieuwste is Besano. Bovendien gebruiken alle zonweringen vergelijkbare componenten, u kunt dezelfde weefsels en dezelfde uitrusting kiezen.

Zonweringen afgestemd op uw behoeften

Bij Zonwering-market begrijpen we dat rolluiken pas volledig tot hun recht komen nadat ze zijn afgestemd op uw wensen. Daarom kunt u dankzij de configurator, naast het aanpassen van de maat van de zonwering, ook alle opties individueel kiezen. We hebben het hier zowel over de kleur van de weefsels of de aluminium elementen, als over het type aandrijving of de gebruikte accessoires

van de zonweringen die we aanbieden. Aangezien ze zowel aan het plafond als aan de muur kunnen worden gemonteerd, zijn ze zowel geschikt voor op het balkon als op het terras.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief 10 euro korting op de eerste bestelling (te gebruiken bij bestelling van screens, knikarmschermen, pergola's) !